تاریخ انتشار : 10 تیر 1394 15:5

شورای حل اختلاف ویژه پزشکی کیفیت خدمات پزشکی را ارتقا بخشید

معاون مجتمع شورای حل اختلاف ویژه پزشکی اهواز گفت: شورای حل اختلاف ویژه پزشکی باعث تقویت و ارتقای کیفیت ارائه خدمات پزشکی شده است.

محمد خوش صفت معاون مجتمع شوررای حل اختلاف ویژه پزشکی اهواز در گفت و گو با میزان اظهار کرد: شورای حل اختلاف پزشکی نقطه عطفی در سازمان نظام پزشکی است که به این ترتیب رسيدگي و حل و فصل اختلافات اعضاي جامعه پزشكي با يكديگر و همچنين اختلافات جامعه پزشكي با ساير اشخاص اعم از حقيقي يا حقوقي است.

وی افزود: در این شورا قضات برجسته و کارشناسان نظام پزشکی حضور دارند که یکی از بهترین مرجع برای رسیدگی به قصور پزشکی و در یک فرآیند کوتاه می تواند سوء تفاهم یا قصوری که رخ داده بدون اینکه شان پزشکی را خدشه دار کند حل و فصل کند.

خوش صفت خاطر نشان کرد: با راه اندازی مجتمع شورای حل اختلاف ویژه پزشکی اهواز در حل و فصل قصور پزشکان تاثیر بسیار داشته و باعث تقویت و ارتقاء کیفیت ارائه خدمات پزشکی شده است.

معاون مجتمع شورای حل اختلاف ویژه پزشکی اهواز عملکرد این شورا را مثبت ارزیابی کرد و اظهار کرد: شأن وشخصیت جامعه پزشکی وظرفیت بالای اعضای این شعبه می تواند پرونده ها واختلافات زیادی را به نحو مطلوبی حل وفصل کند.

وی افزود: کار این مجتمع رسیدگی به پرونده های داندانپزشکی،جراحی، ارتوپدی، چشم پزشکی، پوست و جراحی زیبایی، حلق و بینی و زنان و زایمان است که در سال 93 پرونده های وارده به این شورا بیش از 165 فقره بوده که با احتساب پرونده های مانده 166 فقره پرونده مختومه گردید که از این مجموع25 فقره قرار موقفی صادر شد و این نشان دهنده عملکرد خوب مجتمع شورای حل اختلاف ویژه پزشکی اهواز است.

وی تصریح کرد: نوعاً پرونده هایی که به شورا ارجاع داده می شود،ترافعی است که با شکایت شروع وبا گذشت مختومه می شود و می توان گفت این نوع دعاوی به امنیت جامعه آسیبی نمی رساند و در همین راستا از آنجایی که دعاوی وپرونده های جامعه پزشکی اکثراً بصورت ترافعی است، شورای حل اختلاف ویژه پزشکی می تواند قدمهای خوبی در ایجاد صلح و سازش بردارد.

خوش صفت بر ضرورت تامین فضای فیزیکی مطلوب و رفع کمبودهای این مجتمع تاکید کرد و گفت: از آنجا که این شورا کار رسیدگی به دعاوی پزشکان نیاز به فضای فیزیکی مطلوب است لازم است بر ایجاد و رفع کمبودها از سوی نظام پزشکی صورت بگیرد