تعداد بازدید : 2069

اولین شمارۀ مجلۀ پژوهشهای حقوق جزا و جرم‌شناسی در تاریخ 92/7/27 آماده رونمایی شد.

اولین شمارۀ مجلۀ پژوهشهای حقوق جزا و جرم شناسی در تاریخ 92/7/27 آماده رونمایی شد.

پژوهشکدۀ حقوقي شهر دانش با بهره مندی از تجارب یازده سال انتشار «مجله علمی- ترویجی پژوهشهای حقوقی» و بهره مندي از حمايت و همکاري اساتيد و حقوقدانان شايسته کشور، اولين شماره از مجله دوفصلنامه «پژوهشهاي حقوق جزا و جرم شناسي» را با برخورداري از همکاري قابل مباهات و در خور تقدير اساتيد برجستۀ حقوقي منتشر کرد.

رئیس اداره مجلات پژوهشکده حقوقی شهر دانش در گفتگو با خبرنگار  خبرگزاری شهردانش گفت:

پژوهشکدۀ حقوقي شهر دانش با بهره‌مندی از تجارب یازده سال انتشار «مجله علمی- ترویجی پژوهشهای حقوقی» و بهره‌مندي از حمايت و همکاري اساتيد و حقوقدانان شايسته کشور، اولين شماره از مجله دوفصلنامه «پژوهشهاي حقوق جزا و جرم‌شناسي» را با برخورداري از همکاري قابل مباهات و در خور تقدير اساتيد برجستۀ حقوقي منتشر کرد.

پس از قریب به سه سال از تقاضای امتیاز مجله پژوهشهای حقوق جزا و جرم‌شناسی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رایزنی‌های انجام شده با اساتید و صاحب‌نظران حقوق کیفری و جرم‌شناسی کشور، سرانجام در خرداد ماه سال جاری اولین شماره این مجله با تیراژ محدود و جهت ارزیابی توسط کمیسیون نشریات علمی کشور در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منتشر شد که خوشبختانه به واسطه سابقه پژوهشی صاحب امتیاز (پژوهشکده حقوقی شهر دانش) و همچنین سابقه یازده سال انتشار مداوم و بدون وقفه مجله‌ای علمی- ترویجی (مجله پژوهشهای حقوقی) توسط این پژوهشکده و نیز محتوای مجله و همکاری اساتید و صاحب‌نظران این رشته و سایر شرایط شکلی، بر اساس آیین‌نامه تعیین اعتبار نشریات علمی کشور، در جلسه مورخ 5/4/1392 کمیسیون نشریات علمی کشور موفق به اخذ درجه علمی- پژوهشی شد.

احمد قاسمی گفت: بنیانگذار و مدیر مسؤول این مجله، آقای دکتر وحید اشتیاق هستند که ریاست پژوهشکده حقوقی شهر دانش و مدیریت عامل و ریاست هیأت مدیره مؤسسه مطالعات و پژوهشهای حقوقی شهر دانش را نیز بر عهده دارند.

سردبیر این مجله آقای دکتر محمد آشوری، استاد بنام حقوق جزا و جرم‌شناسی کشور هستند و هیأت تحریریه این مجله را اساتید محترم آقایان دکتر محمد آشوري، (استاد دانشگاه تهران و پژوهشکده حقوق شهر دانش)؛ دکتر وحيد اشتياق (دانشيار پژوهشکده حقوقي شهر دانش)؛ دکتر محمدجعفر حبيب‌زاده (استاد دانشگاه تربيت مدرس)؛ دکتر علي خالقي (استاديار دانشگاه تهران)؛ دکتر حسين غلامي (دانشيار دانشگاه علامه طباطبايي)؛ دکتر ايرج گلدوزيان (استاد دانشگاه تهران)؛ دکتر حسنعلي مؤذن‌زادگان (دانشيار دانشگاه علامه طباطبايي)؛ و آیه‌الله سيدمحمد موسوي‌بجنوردي (استاد دانشگاه خوارزمي) تشکیل می‌دهند. همچنین جمع دیگری از اساتید حقوق کیفری و قضات شعب کیفری کشور جزء مشاوران علمی این مجله هستند.

قاسمی همچنین به عناوین مقالات منتشره در شماره یک این مجله و نویسندگان آنها به این شرح اشاره کرد: «تحولات قانون جديد مجازات اسلامي در مورد قلمرو مکاني قوانين جزايي» تألیف آقای دکتر علي خالقي؛ «قاعده‌هاي تفسيري ويژه در حقوق جنايي» تألیف آقای دکتر علي شجاعي؛ «معيارهاي دادرسي عادلانه ناظر بر توقيف متهم» تألیف آقایان دکتر محمد فرجيها و دکتر محمد باقر مقدسي؛ «نقد آزادي‌شناختي اهانت به باورهاي ديني» تألیف آقای محمدهادي ذاکرحسين؛ «موانع پيش روي دادگاه‌هاي ملي در تعقيب جنايات بين‌المللي بر مبناي معيار صلاحيت جهاني» تألیف خانم معصومه‌سادات ميرمحمدي؛ «مسؤوليت مدني و کيفري توليدکنندگان کالاي غيراستاندارد» تألیف آقایان صادق دشتي، دکتر پژمان محمدي، و دکتر حسين آقايي جنت‌مکان؛ «آسيب‌شناسي رسانه‌هاي تصويري در بروز خشونت در جوامع» تألیف خانم‌ها دکتر طاهره عابدي تهراني و فاطمه افشاري؛ «بررسي گسترۀ اعمال فرض برائت توسط دادگاه اروپايي حقوق بشر» تألیف آقای بهنام مدي.

احمد قاسمی گفت علاقه‌مندان می‌توانند این مجله را با قیمت هشت هزار تومان از کتابفروشی‌های تخصصی حقوقی سراسر کشور تهیه نمایند. همچنین می‌توانند با تماس تلفنی با واحد اشتراک، توزیع و فروش مؤسسه شهر دانش به شماره‌های 88811581 (021) نسبت به خرید تلفنی آن اقدام نموده تا کارکنان آن واحد، مجله را به نشانی مورد نظرشان ارسال نمایند و می‌توانند نسبت به اشتراک و پیش‌خرید شماره‌های آتی اقدام نمایند. همچنین علاقه‌مندان به خرید اینترنتی می‌توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی نسبت به خرید اینترنتی و اشتراک و پیش‌خرید شماره‌های بعدی اقدام کنند.

قاسمی از نویسندگان علاقه‌مند به همکاری با این مجله درخواست کرد قبل از ارسال مقاله جهت ارزیابی و چاپ در این مجله؛ به نشانی اینترنتی این مجله در درگاه اینترنتی پژوهشکده حقوقی شهر دانش (www.sdil.ac.ir) مراجعه نمایند و راهنمای نحوه نگارش و تنظیم مقاله و نحوه ارسال آن را مطالعه نمایند.

وی در پایان این گفت‌وگو ابراز امیدواری کرد که با برنامه‌های پیش رو، در آینده‌ای نزدیک، پژوهشکده حقوقی بتواند نسبت به عرضه و فروش نسخه دیجیتالی این مجله به صورت برخط (آنلاین) و برون خط (آفلاین) بر روی حامل‌های رایج و در قالب یک نرم‌افزار مدیریت حقوق دیجیتال اقدام نماید. او همچنین اظهار داشت متعاقباً در صفحه مختص هر شماره از مجله بر روی درگاه اینترنتی شهر دانش، ذیل هر عنوان مقاله امکان گفت‌وگو و پرسش و پاسخ بین خوانندگان مقاله با هم و همچنین بین ایشان و نویسنده مقاله به وجود خواهد آمد.

ایشان به نمایندگی از طرف ریاست پژوهشکده حقوقی شهر دانش و کلیه دست‌اندرکاران علمی و اداری و پشتیبانی مجله اعلام داشت: آرزو و اميد ما آن است که اين نشريه بتواند به حد بضاعت خود قدمي در توسعۀ نظام حقوقي کشور؛ برقراري عدالت؛ استحکام نظم اجتماعي؛ سعادت ملت؛ و صلح بردارد. و به يقين این مجله از هر نوع حمايت، نقد و نظريات حقوقدانان و صاحب‌نظران ارجمند استقبال خواهد کرد و هر نوع همکاري پژوهشگران را در اين عرصه قدر خواهد شناخت.