اولین شمارۀ مجلۀ پژوهشهای حقوق خصوصی در تاریخ 92/7/27 آماده رونمایی شد.

پژوهشکدۀ حقوقي شهر دانش با بهره مندی از تجارب یازده سال انتشار «مجله علمی- ترویجی پژوهشهای حقوقی» و بهره مندي از حمايت و همکاري اساتيد و حقوقدانان شايسته کشور، اولين شماره از مجله دوفصلنامه «پژوهشهاي حقوق خصوصی» را با برخورداري از همکاري قابل مباهات و در خور تقدير اساتيد برجستۀ حقوقي منتشر کرد.

اولین شمارۀ مجلۀ پژوهشهای حقوق خصوصی در تاریخ 92/7/27 آماده رونمایی شد.

رئیس اداره مجلات پژوهشکده گفت:

پژوهشکدۀ حقوقي شهر دانش با بهره‌مندی از تجارب یازده سال انتشار «مجله علمی- ترویجی پژوهشهای حقوقی» و بهره‌مندي از حمايت و همکاري اساتيد و حقوقدانان شايسته کشور، اولين شماره از مجله دوفصلنامه «پژوهشهاي حقوق خصوصی» را با برخورداري از همکاري قابل مباهات و در خور تقدير اساتيد برجستۀ حقوقي منتشر کرد.

پس از قریب به سه سال از تقاضای امتیاز مجله پژوهشهای حقوق جزا و جرم‌شناسی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رایزنی‌های انجام شده با اساتید و صاحب‌نظران حقوق خصوصی کشور، در مهرماه سال جاری اولین شماره «مجله پژوهشهای حقوق خصوصی» منتشر شد.

از آنجا که این مجله با رویکرد علمی- پژوهشی منتشر می‌شود و متقاضی دریافت درجه علمی- پژوهشی از کمیسیون نشریات علمی کشور است؛ مطابق آیین‌نامه تعیین اعتبار نشریات علمی کشور، تمامی عناصر مجله از عنوان، سردبیر، اعضای هیأت تحریریه و رویکرد مجله به تصویب کمیسیون نشریات علمی کشور رسیده است با توجه به طی این مراحل ان شاء الله پس از چاپ و انتشار دو شماره و طرح و ارزیابی در کمیسیون نشریات علمی، به اخذ درجه قطعی علمی- پژوهشی نائل خواهد آمد.

احمد قاسمی ادامه داد: بنیانگذار و مدیر مسؤول این مجله، آقای دکتر وحید اشتیاق هستند که ریاست پژوهشکده حقوقی شهر دانش و مدیریت عامل و ریاست هیأت مدیره مؤسسه مطالعات و پژوهشهای حقوقی شهر دانش را نیز بر عهده دارند.

سردبیر این مجله آقای دکتر نجادعلی الماسی، استاد بنام حقوق بین‌الملل خصوصی کشور هستند و هیأت تحریریه این مجله را اساتید محترم آقایان دکتر بهروز اخلاقي (دانشيار دانشگاه تهران و پژوهشکده حقوقي شهر دانش)؛ دکتر گودرز افتخار جهرمي (استاد دانشگاه شهيد بهشتي)؛ آیه‌الله محمد امامي کاشاني (استاد دانشگاه شهيد مطهري و پژوهشکده حقوقي شهر دانش)؛ دکتر فرهاد ايران‌پور (دانشيار دانشگاه تهران)؛ دکتر محمود باقري (دانشيار دانشگاه تهران)؛ دکتر محمدرضا پاسبان (دانشيار دانشگاه علامه طباطبايي)؛ خانم دکتر لعيا جنيدي (دانشيار دانشگاه تهران)؛ آقایان دکتر سعيد حبيبا (دانشيار دانشگاه تهران)؛ حسين سيمايي صراف (استاديار دانشگاه قم و پژوهشکده حقوقي شهر دانش)؛ دکتر سيّد حسين صفايي (استاد دانشگاه تهران)؛ دکتر محمد عيسائي تفرشي (استاد دانشگاه تربيت مدرس)؛ دکتر سيّد مرتضي قاسم‌زاده (ااستاد دانشگاه علوم قضايي و خدمات اداري)؛ و دکتر کورُش کاوياني باغبادراني (دانشيار دانشگاه علامه طباطبايي) تشکیل می‌دهند. همچنین جمع دیگری از اساتید حقوق خصوصی، قضات شعب حقوقی و وکلای مجرب دادگستری جزء مشاوران علمی این مجله هستند.

عناوین مقالات منتشره در شماره یک این مجله و نویسندگان آنها به این شرح هستند: «تعيين دادگاه صالح و قانون حاکم در ورشکستگي گروه مؤسسات چندمليتي» تألیف آقای دکتر کورُش کاوياني و خانم سعيده قاسمي مقدم؛ «رژيم جهاني در زمينه سرمايه‌گذاري خارجي: چالش‌ها و تحولات» تألیف آقای حسين فروغي‌نيا؛ «اهداف و شکل‌گيري اصول اروپايي حقوق قراردادها و مقايسه آن با اسناد مشابه» تألیف آقایان دکتر محمدعلي خورسنديان و فرهاد محمدي بصير؛ «بررسي تطبيقي انتقال ضمان معاوضي در بيع کالاي در حال حمل در کنوانسيون بيع بين‌المللي کالا، حقوق انگليس و ايران» تألیف آقایان دکتر فخر‌الدين اصغري آقمشهدي ـ علي محمدزاده؛ «داوري الکترونيکي (آيين رسيدگي و اعتبار آراء)» تألیف آقای سلمان فقيه ميرزائي؛ «مسؤوليت مدني قراردادي ناشي از فعل غير» تألیف آقای دکتر عليرضا يزدانيان و خانم زينب کياني؛ «امضاء در حقوق ايران» تألیف آقای دکتر نادر پورارشد؛ و «حمايت از حقوق کودک در پرتو کنوانسيون 1993 در خصوص فرزندخواندگي‌ بين‌المللي» تألیف آقای دکتر فرهاد پروين و خانم ارمغان عبيري.

علاقه‌مندان می‌توانند این مجله را با قیمت هشت هزار تومان از کتابفروشی‌های تخصصی حقوقی سراسر کشور تهیه نمایند. همچنین می‌توانند با تماس تلفنی با واحد اشتراک، توزیع و فروش مؤسسه شهر دانش به شماره‌های 88811581 (021) نسبت به خرید تلفنی آن اقدام نموده تا کارکنان آن واحد، مجله را به نشانی مورد نظرشان ارسال نمایند و می‌توانند نسبت به اشتراک و پیش‌خرید شماره‌های آتی اقدام نمایند. همچنین علاقه‌مندان به خرید اینترنتی می‌توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی نسبت به خرید اینترنتی و اشتراک و پیش‌خرید شماره‌های بعدی اقدام کنند.

از نویسندگان علاقه‌مند به همکاری با این مجله درخواست می‌شود قبل از ارسال مقاله جهت ارزیابی و چاپ در این مجله؛ به نشانی اینترنتی این مجله در درگاه اینترنتی پژوهشکده حقوقی شهر دانش (www.sdil.ac.ir) مراجعه نمایند و راهنمای نحوه نگارش و تنظیم مقاله و نحوه ارسال آن را مطالعه کنند.

وی در پایان این گفت‌وگو ابراز امیدواری کرد که با برنامه‌های پیش رو، در آینده‌ای نزدیک، پژوهشکده حقوقی بتواند نسبت به عرضه و فروش نسخه دیجیتالی این مجله به صورت برخط (آنلاین) و برون خط (آفلاین) بر روی حامل‌های رایج و در قالب یک نرم‌افزار مدیریت حقوق دیجیتال اقدام نماید. او همچنین اظهار داشت متعاقباً در صفحه مختص هر شماره از مجله بر روی درگاه اینترنتی شهر دانش، ذیل هر عنوان مقاله امکان گفت‌وگو و پرسش و پاسخ بین خوانندگان مقاله با هم و همچنین بین ایشان و نویسنده مقاله به وجود خواهد آمد.

ایشان به نمایندگی از طرف ریاست پژوهشکده حقوقی شهر دانش و کلیه دست‌اندرکاران علمی و اداری و پشتیبانی مجله اعلام داشت: آرزو و اميد ما آن است که اين نشريه بتواند به حد بضاعت خود قدمي در توسعۀ نظام حقوقي کشور؛ برقراري عدالت؛ استحکام نظم اجتماعي؛ سعادت ملت؛ و صلح بردارد. و به يقين این مجله از هر نوع حمايت، نقد و نظريات حقوقدانان و صاحب‌نظران ارجمند استقبال خواهد کرد و هر نوع همکاري پژوهشگران را در اين عرصه قدر خواهد شناخت.