بیست و سومین شماره از مجله پژوهشهای حقوقی منتشر شد

بیست و سومین شماره مجله علمی- ترویجی پژوهشهای حقوقی منتشر شد. در این شماره می خوانید:

بیست و سومین شماره از مجله پژوهشهای حقوقی منتشر شد.

بیست و سومین شماره مجله علمی- ترویجی پژوهشهای حقوقی منتشر شد. در این شماره می‌خوانید:

«اثر اعاده دادرسي بر اجراي حکم قطعي دادگاه» تألیف آقای دکتر فريدون نهريني؛ «در جست‌وجوي دولت مدرن در ايران: سرنوشت لوياتان ايراني» تألیف آقایان دکتر علي‌اکبر گرجي ازندرياني و جعفر شفيعي سردشت؛ «مسؤوليت بين‌المللي دولت ناشي از حملات سايبري» تألیف آقای دکتر سيّد ياسر ضيايي و خانم مونا خليل‌زاده؛ «حريم خصوصي در شبکه‌هاي اجتماعي مجازي» تألیف آقای دکتر باقر انصاري و خانم شيما عطار؛ «بررسي ماهيت قتل‌هاي ناموسي و رويکرد نظام حقوق بشر نسبت به آن» تألیف خانم سهيلا ابراهيمي لويه؛ «بحران ميانمار، آزموني براي شوراي امنيت در چارچوب نظم حقوقي بين‌المللي» تألیف خانم‌ها فاطمه فتح‌پور و مرضيه قلندري؛ «توسعه کتابخانه‏هاي ديجيتال و فرجام حقوق مالکيت ادبي و هنري از منظر حقوق تطبيقي و بين‌الملل» تألیف آقای محمدجواد شجاع و خانم الهام‌السادات الوانکار؛ و «آنچه از نظام آموزشي حقوق در انگلستان آموختم» تألیف خانم‌ها ضحي عبدالعلي‌زاده و ستاره ساعدي عراقي.

علاقه‌مندان می‌توانند این مجله را با قیمت هشت هزار تومان از کتابفروشی‌های تخصصی حقوقی سراسر کشور تهیه نمایند. همچنین می‌توانند با تماس تلفنی با واحد اشتراک، توزیع و فروش مؤسسه شهر دانش به شماره‌های 88811581 (021) نسبت به خرید تلفنی آن اقدام نموده تا کارکنان آن واحد، مجله را به نشانی مورد نظرشان ارسال نمایند و می‌توانند نسبت به اشتراک و پیش‌خرید شماره‌های آتی اقدام نمایند. همچنین علاقه‌مندان به خرید اینترنتی می‌توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی نسبت به خرید اینترنتی و اشتراک و پیش‌خرید شماره‌های بعدی اقدام کنند.

از نویسندگان علاقه‌مند به همکاری با این مجله درخواست می‌شود قبل از ارسال مقاله جهت ارزیابی و چاپ در این مجله؛ به نشانی اینترنتی این مجله در درگاه اینترنتی پژوهشکده حقوقی شهر دانش (www.sdil.ac.ir) مراجعه نمایند و راهنمای نحوه نگارش و تنظیم مقاله و نحوه ارسال آن را مطالعه کنند.